Word lid van ons netwerk

Kies uit een van onderstaande pakketten. 

Regulier lid

€ 50,- per jaar

✓ Gratis deelname aan kenniscafe’s & werkgroepen
✓ Inzage van ledenlijst
✓ Bekijken van alle maatregelen
✓ Inzage in publicaties en downloaden
✓ Toegang tot verslagen en rapporten van werkgroepen

Student lid

€ 25,- per jaar

✓ Gratis deelname aan kenniscafe’s & werkgroepen
✓ Inzage van ledenlijst
✓ Bekijken van alle maatregelen
✓ Inzage in publicaties en downloaden
✓ Toegang tot verslagen en rapporten van werkgroepen

* Het jaar bedrag van alle collectieve lidmaatschappen worden door het SVOB bepaald op basis van het aantal gewenste ledenaccounts.

Veelgestelde vragen

Ja, alle abonnementsvormen hebben een 30 dagen proefperiode waarna het jaar bedrag in rekening gebracht word.t

Het lidmaatschap loopt steeds een jaar, vanaf de datum van aanmelding. Meldt u zich aan op 1 september dan loopt het lidmaatschap tot het volgende jaar 1 september.

We bieden twee mogelijkheden om te betalen.

De eerste is via de betaalfunctie op de website. U kunt betalen met iDEAL of Creditcard. U ontvangt daarna een factuur.
Voor de tweede betaalwijze vraagt u op de website een factuur aan waarna u het bedrag aan ons overmaakt. U kunt in beide gevallen onmiddellijk gebruik maken van de mogelijkheden van de website.

Een werkgever of een onderwijsinstelling kan jaarlijks meerdere mensen tegelijk als lid opgeven en de kosten daarvoor via één factuur voldoen. Voor de leden verandert er verder niets.

U kunt uw lidmaatschap via een eenvoudige knop in het ledenportal opzeggen. Als u niet meer kunt inloggen dan kunt u een email sturen aan onze ledenadministratie met het verzoek uw lidmaatschap te beëindigen.

 

U kunt zowel automatisch als op factuur betalen. Dit kunt u instellen in het ledenportal. Uiteraard kunt u dat eenvoudig later weer aanpassen. Bij automatische betaling ontvangt u uiteraard een factuur voor de nieuwe periode. De factuur versturen wij op het door u aangegeven factuur-emailadres.

Als u op factuur wenst te betalen dan sturen wij u jaarlijks 2 maanden voor het vervallen van uw lidmaatschap een nieuwe factuur op het door u aangegeven emailadres (factuuradres). Deze factuur dient u op tijd te voldoen.

 

Jazeker. U ontvangt op het door u opgegeven emailadres (factuuradres) direct een factuur in PDF formaat zodra uw aanvraag is afgerond. Vervolgens ontvangt u elk opvolgend jaar een factuur voor de nieuwe periode.

 

Mist u de jaarlijkse betaling dan sturen wij u een herinnering. Mist u deze ook dan blokkeren we uw account. U kunt uw lidmaatschap weer activeren door alsnog de factuur te voldoen. In de tussenliggende tijd kunt u geen gebruik maken van de diensten op de website.