stichting veilig ontwerp en beheer advertentiecocoon, risk management, cpted, experts, audit, zeta
Dit is een advertentie

De opname in het RCE (Register CEPTED Expert) wordt verzorgd door N’Lloyd. Voor de geregistreerde geldt dat hij/zij bij aanvraag van de certificatie heeft overlegd:

  • Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) waaruit blijkt dat het gedrag van de kandidaat in het verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van de taak of functie in de samenleving waarvoor hij/zij de certificatie aanvraagt.
  • Een bewijs dat hij/zij een SVOB erkende opleiding (basisopleiding en praktijkopdracht) met goed gevolg heeft afgerond.
  • De geregistreerde beschikt bij aanvraag van de certificatie over tenminste drie jaar relevante werkervaring.

De SVOB opleidingscommissie beoordeelt aan de hand van het reglement en de overlegde stukken of de aanvrager aan de vereisten heeft voldaan. Als dat het geval is, zult u in het RCE register worden bijgeschreven.

De geregistreerde heeft, gedurende een periode van 3 jaar waarin hij in het register is ingeschreven, het recht gebruik te maken van de aanduiding RCE door dat achter zijn familienaam te plaatsen ter aanduiding van het feit dat hij bij N’Lloyd staat ingeschreven als Register CPTED Expert. Gedurende die periode wordt van de geregistreerde bovendien verwacht dat hij/zij actief bezig is met kennisontwikkeling en –deling binnen het vakgebied door het behalen van PE punten.

SVOB netwerk inschakelen bij activiteiten en vragen?

Aan een aantal leden van het netwerk van de SVOB kunt u vragen stellen over veilig ontwerp en beheer, of ze inschakelen bij opdrachten.


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/svobran/domains/svob.nl/public_html/wp-content/themes/svob/includes/shortcode.php on line 111
Naam Organisatie Niveau E-mail Website
Rob van Dijk Cocoon risk management BV - E-mail Website
Tom Bindels Art of Safety RCE E-mail Website
Esther Heijink Arcadis Nederland BV RCE E-mail Website
Kyra Kuitert Bureau K2 RCE E-mail Website
Peter Prak Vertas B.V.; PSJ Advies RCE E-mail Website
Tobias Woldendorp WoldendorpWildervank RCE E-mail Website
Senol Demirel NS RCE E-mail Website
Bernetta Harting HTM RCE E-mail Website
Henk Neddermeijer Kernel Holding B.V. RCE E-mail Website
Paul van Soomeren DSP-groep RCE E-mail Website

Wilt u als SVOB lid ook op deze lijst staan? Neem dan contact met ons op.