Auteursinformatie van publicatie

Rodenhuis, W.K.F., H.J. Korthals Altes & F. Takken. Bewust Verlichten in Overijssel, eindrapportage. Saxion, Enschede/Deventer/Apeldoorn, 2018

stichting veilig ontwerp en beheer advertentie
Dit is een advertentie

[2018] In het onderzoek Bewust Verlichten in Overijssel hebben studenten en onderzoekers van het lectoraat Risicobeheersing van Saxion gedurende twee jaar de effecten onderzocht van de openbare verlichting op de veiligheidsbeleving (verkeers- en sociale veiligheidsbeleving). Aanleiding voor het onderzoek was het provinciale hoofdlijnenakkoord Milieu en Energie. Vanuit de daarin geformuleerde ambities is er bij de provincie veel aandacht voor ‘Bewust Verlichten’, gericht op het voorkomen van verspilling van energie en onnodige lichthinder. In de gemeenten Enschede, Hardenberg, Hof van Twente, Losser en Olst-Wijhe zijn wijzigingen in de openbare verlichting aangebracht: overgang naar LED in zes . . .

Om de volledige publicatie te kunnen lezen en downloaden moet je een actief lidmaatschap hebben. Ben je al lid log dan in of registreer je direct via de website.

Login als lid of Registreer een account